FANDOM


Aro a pus ochii pe gemeni de mult timp. A decis sa mai astepte pana ei vor mai creste. Acest lucru sa schimbat când Aro a fost forţat de a sacrifica tot satul, deoarece oamenii au crezut ca acestia folosesc vrajitoria si au vrut sa-i arda pe rug.Aro era acum obligat sa ii transforme cat timp erau tineri . Acestia fiind cei mai pretiosi membrii ai clanului , fiind cei mai puternici. Se spune ca acestia sunt , probabil o pereche din cele mai multe , daca nu cei mai puternici vampiri din lumea . Pot sa doboare vampiri de doua ori mai mari ca ei. Nu spune nicaieri in Twilight Saga cand Jane si Alec au trait ca oameni , dar avand in vedere ca au ars multi oameni pe rug si Jane l-a intalnit pe Carlisle deabia in Eclipsa a fost probabil , pe undeva in jurul anilor 1700.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.